Hoe werkt Financieruwkeuken.nl?

Wat kunt u van Financieruwkeuken.nl verwachten?

Veel van onze klanten willen liever de kosten van de aanschaf van een nieuwe keuken niet in één keer betalen. Financieruwkeuken.nl biedt u samen met Reddy Keukens de mogelijkheid om de aanschaf van uw nieuwe keuken in termijnen te betalen. Dit betekent dat u de kosten van de aanschaf van uw keuken in kleinere delen kunt aflossen en gespreid over een voor u wenselijke periode. U hoeft dus niet langer te sparen of te wachten om uw wens in vervulling te laten gaan. Door onze jarenlange ervaring in het financieren van keukens, weten we exact wat nodig is om u te kunnen voorzien van de nodige informatie ten behoeve van uw financiering.

Financieruwkeuken.nl heeft al vele jaren ervaring met het financieren van keukens en werkt samen met 19 Reddy Keukens vestigingen door geheel Nederland en België. Er is altijd een Reddy Keukens vestiging bij u in de buurt.
Met een lening via Financieruwkeuken.nl wordt de mogelijkheid geboden om niet eerst lang te hoeven sparen om uw keuken aan te kunnen schaffen, waardoor een lang gekoesterde wens op korte termijn nu ineens wel te realiseren is.

Discretie

Financieruwkeuken.nl werkt uiterst discreet en we beschouwen uw financiering als een zaak tussen u en ons. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Uw keukendealer of leverancier wordt inhoudelijk niet geïnformeerd over uw financiering. Het door u geleende bedrag wordt op uw rekening overgemaakt. U betaalt uw rekening aan uw Reddy Keukens vestiging.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaringen weten we dat een financiering afsluiten voor de meeste mensen niet alledaags is. Het afsluiten van een financiering is tevens een persoonlijke zaak. Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het totale traject, nemen onzekerheid weg en verzekeren u van de beste financiële oplossing.

Financieruwkeuken.nl garandeert u optimale service tijdens de gehele looptijd van uw financiering. Het houdt namelijk niet op bij het afsluiten van een financiering. Iedereen verkeert in een andere situatie en heeft zijn eigen wensen. Om de voor u beste financiering af te kunnen sluiten, zijn uw persoonlijke situatie en wensen altijd het uitgangspunt bij ons advies. Aan de hand daarvan zoeken wij naar de financiële producten die het beste bij u passen. Speciaal voor u maken wij een analyse van een aantal vergelijkbare alternatieven. Vervolgens doen we u een voorstel op basis van uw wensen en de mogelijkheden.

Wat verwachten wij van u?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de keuze van een geschikt financieel product, willen we graag van alles over uw persoonlijke financiële situatie weten. Het gaat dan om zaken die van belang zijn bij een (mogelijke) overeenkomst tussen u en een financiële dienstverlener.
In de inventarisatiefase nemen we persoonlijk met u uw financiële gegevens door. Dat betekent dat we ons dan verdiepen in de (gezins)situatie van onze cliënten en nagaan welke wensen, doelstellingen en prioriteiten er zijn op het punt van inkomen en vermogen. Uw gegevens worden bij het BKR getoetst.
Als u ook het besluit genomen heeft dat u ook graag gebruik wilt maken van onze kennis en expertise, gaan we graag voor u aan de slag zodat u zich over het financiële aspect van uw cosmetische ingreep geen zorgen hoeft te maken. U kunt zich zodoende zorgeloos en goed voorbereid op de aankoop van uw zonnepanelen richten. Financieruwkeuken.nl verzorgt het financiële gedeelte. Voor uw beeldvorming; in het kort doorlopen we met u de volgende stappen:

1. Kennismaking en inventarisatie

2. Advies

3. Afronding en uitbetaling